Over Inge

Als wij ons licht laten stralen geven we onbewust andere mensen toestemming om hetzelfde te doen. (Nelson Mandela)

Inge

Mijn naam is Inge Boer- van den Breemen. Ik ben pedagoog, leerkracht, kindercoach en moeder van drie tieners. Ik heb les gegeven aan vluchtelingkinderen, aan kinderen in townships en geef alweer 10 jaar les in het speciaal basisonderwijs. Naast leerkracht ben ik op school kindercoach en in 2020 ben ik mijn eigen Kinderpraktijk Sterk gestart.

Wat is het fijn dat in mijn werk met kinderen mijn talent en passie terugkomt; door met kinderen te spelen, kinderen te laten onderzoeken en experimenteren, samen creatief bezig te zijn, door het gesprek aan te gaan of juist even heel stil te zijn. Door de diversiteit van onderwijsplekken waar ik heb gewerkt heb ik veel ervaring met allerlei kinderen; oud en jong, druk en rustig, verlegen en stoer, met autisme of ADHD, boos of blij, bang of dapper, koppig of meegaand. Juist al die verschillen vind ik zo prachtig aan kinderen, ieder kind is uniek, ieder kind is een ster! Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gedaan om mij te bekwamen in het onderwijs- en coach vak. En nog altijd vind ik het leuk en belangrijk om nieuwe dingen te leren. Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie voor kindercoaches Adiona.

Gevolgde opleidingen en cursussen.

PABO
Pedagogiek aan de RUG
Basisopleiding kindercoach bij opleiding Tea Adema
Kids Skills training (oplossingsgericht werken) bij Brand New Way
Creatief kindercoach, kunstzinnige counseling, spelend kinderen coachen en systemische oudercoaching bij de Jip en Jan academie
Opleiding Creatieve handvaardigheid bij het Kunstencentrum Groningen
Atelier in een koffer
KIES training (kinderen in echtscheiding) bij KIES

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging¬† Adiona en gecertificeerd bij de opleidingen KIES voor het kind, Jip en Jan academie en Brand New Way. Klik op onderstaande logo’s voor meer informatie over deze organisaties.
Back to top